12abril2024

OBERTA LA MATRÍCULA PER AL CURS DE LA UNIVERSITAT D’ESTIU QUE S’IMPARTIRÀ A L’EPICENTRE

Ja estan obertes les matrícules per al curs de la Universitat d’Estiu que imparteix la UdL amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà. El curs titulat SÓN SANS I SOSTENIBLES ELS PRODUCTES D’ORIGENANIMAL? tindrà lloc a l’Epicentre de Tremp entre el 4 i el 6 de juliol. Els objectius principals del curs, adreçat a totes aquelles persones interessades en aquestes qüestions, són: 1) donar a conèixer els diferents models de producció animal, tant del sector carni com lacti, que actualment hi ha a Catalunya; 2) explicar el maneig dels animals a les granges; 3) analitzar el benestar animal i la qualitat dels productes d’origen animal, i 4) conèixer la dieta mediterrània i la importància del consum de productes d’origen animal. Atès que en el curs es tractaran les principals espècies de consum (boví, caprí, oví, porcí, èquids i aus), a l’equip docent comptarem amb professionals dels sectors carnis i lleters de les diferents espècies.

MATRÍCULA:

La matrícula es realitzarà per correu electrònic.

Envieu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. la butlleta de matrícula disponible a http://estiu.udl.cat

Descarregar programa

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.