29Març2024

Arrenca la segona edició de ‘Catalunya Rural Hub’, el projecte per arrelar el talent digital i combatre el despoblament als entorns rurals

Avui s’han presentat a Tremp les novetats, impacte i objectius del projecte, que es consolida amb aquesta segona edició al Pallars Jussà i la Ribera d’Ebre.
L’obertura de les inscripcions a través del portal de Barcelona Digital Talent marca el tret de sortida del ‘Catalunya Rural Hub’ 2022, que es desenvoluparà al llarg de tres setmanes entre el 23 de maig i el 17 de juny. La convocatòria està oberta a 30 persones que, durant una setmana en grups de 10, treballaran en remot, faran coworking i coneixeran i interactuaran amb el teixit econòmic i social del territori.
‘Catalunya Rural Hub’ és una iniciativa impulsada per la Vicepresidència del Govern i la Mobile World Capital Barcelona dins del programa Barcelona Digital Talent per atreure professionals digitals a entorns rurals de Catalunya i dinamitzar l’economia d’aquests territoris .

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.